Het Huidige Podcastteam

Met veel verschillende meningen

Rutger Cnudde
Duo

Podcast host

Foodie en Geek in hart en nieren. De bourgondiër die regelmatig te vinden is in de vele restaurants in Gent en waar je altijd een praatje mee kan slaan over reizen, citytrips, natuur, katten, gamen, films, dierentuinen enzoverder..

Robby Bisschop
BloodyGoodReviews

Freelance Games Writer

Games journalist met een voorliefde voor games van eigen bodem, daarom komen de Belgische titels wekelijks aan bod in de ondertussen bekende BEL10. Schrijft elke dag over games, als het niet in artikel-vorm is, dan toch zeker in Tweets.

Yannick Willems
The Senpai

Learning & Development nerd

Communicatietrainer, Jinglemaker op rust, vader van 2 (schattige) Gremlins en op een constante missie om aan te tonen dat games méér kunnen zijn dan enkel entertainment. Speelt nagenoeg alles waar hij zijn tanden in kan zetten gecombineerd met een uit de hand gelopen passie voor simracing.

UkiRin

Clipmaster

Videomonteur, streamer en gamer die nog niet goed weet wat ze later wilt worden. Indie games en MMORPGs are my jam. Houdt van lama’s.

Fabian
Berserkr

Speedrunner Viking

Jack of all trades, master van Metal Gear Solid. Volgens sommige geboren met een baard, maar vooral geboren met een liefde voor games, speedrunning en voice acting.

Jade
Princess Lettuce

Belgisch zakmes vol talent

Op missie om haar vele interesses te combineren in verschillende projecten. Zo zette ze haar passie voor talen, muziek en videogames om in een Chineestalige song voor Beyond Good & Evil 2. Ze combineert haar job aan de Mediaschool van Thomas More met Japans leren, yoga geven en nu ook podcasting!

Switch_hylian

Ultieme Gamesliefhebber

Begonnen als games liefhebber, maar al snel stappen verder gezet richting game verkoper, reviewer, content creator, en nu ook podcaster. Vader van een daddy’s girl en houdt van natuur en dieren, daarnaast vind je hem soms ook terug in cosplay of pratend over Dungeons & Dragons en One Piece.

Bram C.
Nostalgeek

Retro Podcaster

Nintendo kid in een vowassen lijf die zich al eens graag in nostalgie durft verliezen. Host van de Nostalgeek Podcast en schrijver van kortverhalen. Op tijd en stond ontsnapt hij graag eens naar de wondere wereld van het gamen (zowel video als board). Hij is niks bijzonders, maar zijn hond vindt hem geweldig!

De Podcasters van vorige edities

Die af en toe terugkomen.

Tim De Vogel
Ephonk

Gamesliefhebber en Muzikant

Al 35 jaar enthousiast gamer met een master in de Nintendologie. Ook DJ en nachtburgemeester van Dendermonde. Brengt leven in de brouwerij bij Hopmonkey en Bastion Vijf. Gameplay boven alles.

Ruth Coppens
FearTheFairy

Journalist

Net afgestudeerd aan Howest Journalistiek, Host van Game for Thought podcast.

DoctorHoen

Gamesliefhebber en Streamer

Gepassioneerd IT-er at day, fervent gamer at night. Houdt van zwarte koffie, lekker eten en goed gezelschap.