Wat Wie waar?

Ons verhaal

Bitkroeg is gestart om gamers met passie samen te brengen. En om die mensen elkaar te laten vinden binnen specifieke gaming niches. We bespreken graag alle games, en niet enkel de populaire.

Hoe meer mensen in de crew komen, hoe meer niches we kunnen benaderen. Iedereen heeft net dat handjevol expertise in bepaalde games waar we niet vaak bij stilstaan, en dat is onze geestdrift.

Bel 10

Een van onze grootste paradepaardjes in het Belgische podcastlandschap is toch de loep die we geven aan onze landgenoten die ook games maken. Dan hebben we het niet enkel over Larian!

Tijdens onze gewone wekelijkse afleveringen besteden we steeds 10 minuten aan Belgisch gaming nieuws, gepresenteerd door Robby!

Daarnaast is dit segment geëvolueerd naar een formaat waar we ontwikkelaars uitnodigen in volwaardige afleveringen genaamd devtig gesprek. 

Eeuwig dankbaar voor ons

Logo

Het oude logo gemaakt door Rutger

Gemaakt door goeie vriend Shift Brand Studio

FAQ

Zit je nog met enkele vragen

Door een vervelend voorval zijn we deze kwijt geraakt. Het eerste jaar liep niet zo makkelijk.

Af en toe krijgen we eens een game key in onze mailbus die we proberen te bespreken, echter echte sponsors hebben we niet. We hebben in het verleden wel al enkele afgeslagen,
maar mits de juiste in het pad zou komen kunnen we collectief daar een beslissing in maken.

Je mag deze ons altijd sturen, we staan open voor veel zaken, je kan ons bereiken op de contact pagina.